JOSKAR OLA FESZTIVÁL


 

 

A Joskar-Ola Alapítvány január óta szervezi a XX. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivált, amely 2018. augusztus 11-12-én  kerül megrendezésre. A rendezvényt az idei évben a szombathelyi Micimackó Óvoda támogatására ajánlottuk fel és ezzel szeretnénk segíteni az óvodában a belső felújítást, az udvari Kneipp-ösvény kialakítását, illetve pedagógiai és játék eszközök beszerzését. A rendezvényen alapítványunk 60 Joskar-Ola-i iskolás korú gyermek iskolakezdését is támogatja vásárlási utalvány formájában, a Jóléti Alapítvány jóvoltából. Ezzel valószínűleg az idei év egyik legnagyobb jótékonysági rendezvénye lesz a Joskar-Ola Kulturális és Sportfesztivál. A rendezvényen számtalan gyerekprogram, vidámpark, és hazai fellépők szórakoztatják a kilátogató vendégeket. 

 

Részletes program:

Jótékonysági cél a:

Tájékozódj itt is a 2018-as Joskar Ola Fesztiválról:

https://www.facebook.com/joskarolanapok/

 

 


Ha Ön kézműves vagy rendezvényi Cateringgel foglalkozik esetleg csak meg szeretne jelenni termékeivel az idei XX. Joskar Ola napok rendezvénysorozaton akkor jó helyen jár!

 

Az idei évben a már megszokott lehetőségek és a rendezvény méreteiből adódóan lehet jelentkezni.

A regisztrációs lap kitöltését kérjük az adott szerződött partnerünkhöz vissza juttatni szíveskedjenek!

 

RENDEZVÉNY IDŐPONTJA:

2018. Augusztus 11-12. - szombat, vasárnap

 

JELENTKEZÉSI LAP - innen letölthető

 

Kérjük,  juttasák vissza a jelentkezési lapokat alapítványunkhoz!

 

Egyéb Ügyintézés céljából kérjük keressék meg alapítványunkat az alábbi elérhetőségeken:

Bakos Ildikó Elnök - alapitvany.joskarola@gmail.com

 

Jelentkezési lap és a rendezvény feltételeinek elfogadása nélkül az Alapítványnak nem áll módjában a rendezvény helyszínére beengedni azokat a kereskedőket akik nem jutatták vissza a rendezvény előtt minimum 15 nappal a jelentkezési lapot és nem állnak szerződéses viszonyban a szervező partnereink egyikével !

Az alapítvány fenntartja magának a jogot, hogy saját hatáskörben eldöntse ki és milyen termékkel árulhat a rendezvényen. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Köszönettel

Rendezvény szervezői

 Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
JOSKAR-OLA Napok - Magyar